Київ
Київ

Новий RnineT /5. Легенда втілена в наші дні.

01 Жовтня 2019

Досвідчений зразок? Ні в якому разі! RnineT /5 показує, як ретро-дизайн виглядає в наші дні, якщо додати в нього сучасних технологій. Високоякісне фарбування з ефектом диму, телескопічна вилка з срібними трубами і чорними пильовиками, сидіння зі хромованими деталями і обробкою з білої шкіри, а також інші елементи мотоцикла, доводять, що дизайн RnineT /5 є найбільш класичним і дуже актуальним в наші дні.

Потужний двоциліндровий двигун BMW RnineT /5 з повітряним охолодженням потужністю 81 кВт (110 к.с.) обсягом 1170 куб. см забезпечує ефективну подачу потужності навіть при низьких оборотах двигуна. Завдяки стандартному BMW Motorrad ABS, автоматичному контролю стійкості ASC, а також ручкам з підігрівом, ця міць завжди знаходиться під вашим контролем. Модель RnineT /5, підтримувана новітніми технологіями, розвиває ідею індивідуальності і свободи, народжену в 1970-х роках.

Колишня серія /5 була абсолютно новою розробкою. Впровадження електростартера і, вперше, карбюраторів Bing з постійним тиском в топової моделі R75 /5 і широкій палітрі кольорів представили технічні та візуальні особливості і назавжди змінили підхід до мотоциклу. Байкери швидко закохалися в почуття свободи, яке давав цей мотоцикл. Мотоспорт нарешті став тим, чим він є і по сей день - способом життя. В /5 втілили: спортивність, дизайн, престиж і індивідуальність.

BMW відкрила нову виробничу площадку в кінці 1960-х років. Замість Мюнхена 400 фахівців запрацювали на берлінському заводі Spandau am Mythos, там і почали випускати /5. Виробництво почалося в 1969 році з 30 мотоциклів. Рік по тому обсяг виробництва склав 12 287 мотоциклів на рік. Так тривало до тих пір, поки легендарна серія не була знята з виробництва в 1973 році, в цілому 68 956 мотоциклів покинули завод. В тоді ще розділеному Берліні, BMW Motorrad, встановив особливий знак індивідуальності та свободи при виробництві серії "/5".

Навіть сьогодні індивідуальність дуже важлива для берлінського заводу. За допомогою програми "Option 719" створюються спеціальні конструктивні елементи, такі як ексклюзивні комплекти фрезерованих деталей або високоякісні ковані колеса, які ви вже можете замовити з заводу.

І ось через півстоліття, BMW Motorrad прийняло рішення переосмислити легенду з ім'ям "/5", вдихнути в неї нове життя і при цьому залишити в ній все те, за що так полюбилася ця модель, що перевернула свого часу погляд людей на мотоцикли по всьому світу . І ім'я цього мотоциклу "RnineT /5"