Київ
Київ

Культурна спадщина компанії «BMW Motorrad» в колекції 2020 року

03 Жовтня 2019

BMW Motorrad вирішила розширити свою діяльність в сфері культурної спадщини та в 2020 році планує випустити на ринок колекцію одягу «Ride & Style» в яку увійдуть новинки, починаючи від шкіряних брендових курток до стильного одягу з джинсової тканини, включаючи черевики і рукавички для любителів швидкісної їзди.

Колекція, натхненна класикою і незмінними традиціями, виконана в класичному стилі. У той же час, вона автентична і сучасна, що так необхідно мотоциклістам в повсякденному житті. Всі матеріали для пошиття колекції вибираються відмінної якості, вони мають високу міцність і довговічність, відповідаючи підвищеним світовим стандартам. Одяг від «BMW Motorrad» функціональний і зручний.

У колекції відображений стиль «TwinStripes» який представляє комерційний колірний дизайн від раніше відомих моделей мотоциклів. Це чорні помітні металеві елементи на одязі, а також декоративні білі лінії, елегантно підкреслюють стиль. Як фірмове оформлення компанія використовувала в дизайні одягу емблему BMW, яка вигідно підкреслює бренд фірми. Металеві елементи і штрихи мідного відтінку візуально нагадують матеріал, який використовується в класичній моделі мотоциклів BMW. Ця колекція зможе звеличити історію компанії на новий рівень і передати нестримну пристрасть до мотоциклетного спорту.

Історія «BMW Motorrad» почалася в 1923 році, а першим мотоциклом, запущеним у виробництво став R32. Він був оснащений двигуном з повітряним охолодженням і розташованими горизонтально протилежними двома циліндрами. У 1978 році «BMW Motorrad» відкрила для себе нову сферу області, представивши лінійку обладнання, розроблену спеціально для гонщиків.

Культурна спадщина компанії з'явилася разом з випуском на ринок в 2014 році мотоцикла BMW R nineT, який став головним сегментом і гордістю компанії «BMW Motorrad».

У 2020 році компанія вирішила розширити свій сегмент в нових вимірах, заявивши про випуск нової серії мотоциклів в другій половині року. Колекція ознаменується виходом круїзерів і стане популярною серед мотоциклістів.

Колекція «BMW Motorrad» стане доступною в січні 2020 року. На додаток компанія представить нове обладнання і продукти для мотоциклетного спорту. Дотримуючись старих традицій «BMW Motorrad» представить новинки колекції на виставці автомобілів EICMA 2019, яка пройде в місті Мілан в Італії з 5 по 10 листопада. На виставці будуть представлені мопеди, мотоцикли, запчастини, комплектуючі, засоби захисту, аксесуари, одяг і взуття від різних виробників. EICMA 2019 щорічно проходить в Мілані з 1914 року в мотосалоні 80000 кв. м. У виставці беруть участь тільки світові відомі компанії, що підтверджує їх високий рейтинг на міжнародному рівні.