Київ
Київ

Аксесуари Wunderlich для мотоциклів BMW в ексклюзивному стилі “40 Years GS”

29 березня 2021

Компанія Wunderlich має неосяжний досвід та розуміння мотоциклів BMW GS, їх призначення, умов експлуатації. Саме тому високоякісні аксесуари Wunderlich розроблені, щоб надати максимальної функціональності.

Після 40 років від запуску легендарного R 80 G/S, BMW представили спеціальну версію GS мотоциклів у неймовірному чорно-жовтому розфарбуванні, надихаючись легендарним R 100 GS. Баварці не обмежились тільки моделями R 1250 GS з опозитним двигуном та R nine T Urban G/S. Мотоциклі з лінійки F та G також доступні в ексклюзивному дизайні.

Wunderlich розпочали виробництво аксесуарів вперше у чорному та жовтому кольорах, які відмінно вписуються у джмелиний дизайн відповідних моделей “40 Years GS”.

Захисні дуги двигуна та паливного баку, вітрове скло “FLOW-JET”, сидіння “AKTIVKOMFORT” з ThermoPro, а також складний захист фари - всі ці добре перевірені аксесуари індивідуально підібрані для мотоциклів “40 Years GS”.

Отримати більше інформації про продукти можна отримати у нашому каталозі, а також у наших консультантів за телефоном: +38 (050) 839-77-74 та +38 (095) 532-82-72.
 

Галерея