Київ
Київ

Аксесуари та дооснащення Wunderlich для вражаючого BMW R 1250 RT

04 березня 2019

Першокласні подорожі від Wunderlich

BMW R 1250 GS і різні його комплектації вже давно увірвалися на перші сторінки спеціалізованих видань та мережу, викликаючи постійні обговорення і коментарі. Ця новинка трохи відсунула на задній план не менш чудовий і потужний BMW R 1250 RT. Але справедливості заради, потрібно відзначити, що на виставці мотоциклів Intermot 2018 у Кельні обидві моделі захопили увагу всіх присутніх, утримуючи інтерес до кінця заходу. А виною тому стала компанія Wunderlich.

Бренд Wunderlich розробив свої пропозиції щодо дооснащення та аксесуарів якраз до моменту поставки самого першого BMW R 1250 RT. Дивлячись на всі доповнення, стає гранично ясно, що розробники знаменитої компанії втілили в своєму продукті пристрасть і любов до свободи, яка властива також і моделі мотоцикла GS. Кожен, хто забажає внести зміни в технічні характеристики, а також підлаштувати дизайн під власний смак і комфорт обов'язково знайде для себе необхідний варіант із запропонованих пакетів опцій, модифікацій. Цей же принцип спрацьовує як для активного, так і для пасивного захисту машини, а також модифікацій багажника.

Wunderlich – безсумнівний лідер, який заслужив репутацію компетентного виробника дооснащення та аксесуарів для мотоциклів. Такої думки дотримуються практично всі любителі такого виду транспорту, тому кожен продукт є вибором номер один. У список оснащення активної безпеки, яке заслужило довіру з боку користувачів завдяки комфорту, практичності і функціональності можна внести:

  • Сидіння ERGO – захисні, комфортні, що створюють розвантажувальну зону, яка не викликає напругу в спині під час тривалих поїздок.
  • Вітрове скло і дефлектори MARATHON.
  • Кермові стійки.
  • Підніжки з регульованою системою.
  • Гальмівні важелі і важелі зчеплення.

Відповідно до індивідуальних вимог до кожної системі і пристрою машини можна підібрати відповідний варіант його комплектації. Цей же принцип спрацьовує і по відношенню до пасивної безпеки. За бажанням можна вдосконалити мотоцикл модульними захисними брусами, які встановлюються на двигун, бак і корпус машини. Пропозиція поширюється на навігацію, стиль, дизайн і розміри багажника, а також на додаткові фари і захист кожної оптичної системи, дзеркала і ще безліч аксесуарів. Бренд Wunderlich надає можливість вибрати покупцеві все необхідне, незалежно від ступеня і витонченості побажань.

Кожен продукт Wunderlich стає втіленням якості, унікального дизайну, витонченої функціональності. Налагоджене виробництво з багатоступеневим контролем не сприймає компромісів по відношенню до матеріалів виготовлення, а також помилок в процесі створення ідеального елементу.

Wunderlich є офіційним партнером концерну BMW, що говорить про якість продукції і майстерность компанії і підтверджується тим фактом, що всі поточні моделі мотоциклів оснащуються компонентами саме цієї компанії.

Галерея