Київ
Київ

Wunderlich – доповни свій BMW.

23 Жовтня 2019

Мотоцикли – це наше життя і пристрасть

Ось вже 35 років ми розробляємо і виробляємо високоякісні аксесуари для автомобілів, з 1989 року – також для мотоциклів BMW. З нашими продуктами їзда на мотоциклі стає більш комфортною, ергономічною і безпечною. Все це – для того, щоб ви отримували максимальне задоволення від їзди. На сьогодні наша програма включає понад 3 800 товарів для сучасних моделей, старіших модельних рядів, а також для історичних моделей BMW ери двохклапанних двигунів. Розробляючи наші продукти, ми постійно тримаємо руку на пульсі, а наш успіх і наші клієнти – кращий тому доказ. Ми пишаємося тим, що зарекомендували себе в якості виробника високоякісних аксесуарів для мотоциклів BMW № 1 в світі. Ми не досягли б цього, якби у нас з самого початку не було величезною мотивації – наша власна пристрасть і любов до мотоциклів і їзді на них! Ми просто-напросто захоплюємося тим, що робимо кожен день, і ми сподіваємося, ви це відчуваєте. Наша робота приносить нам радість. І якщо ми можемо передати вам хоча б малу частину цієї нашої радості, то можна вважати, що наша мета вже досягнута.

Ми постійно розвиваємо наш асортимент продукції. Для нових моделей BMW ми часто вже одночасно з їх появою на ринку пропонуємо широкий вибір компонентів в сфері ергономії, комфорту, кругового захисту, дизайну, а також підвіски Wunderlich, різні види багажників, навігаційні та інші аксесуари. Нам є що запропонувати і для моделей, які вже зарекомендували себе на ринку. У наших цехах ми розробляємо незвичайні концептуальні проекти, такі як elf R nineTs, численні двохклапанні двигуни в класичній оптиці, з використанням новітніх технологій або наш недавно представлений супермото F 850 ​​SuMo.

При цьому у всіх взаєминах ми дотримуємося найвищих стандартів. Одним з перших підприємств в області аксесуарів для мотоциклів ми отримали сертифікати відповідно до нового стандарту DIN EN ISO 9001 діє до: 2015. Завдяки застосуванню процесів, чітко встановлених і контрольованих цим стандартом, забезпечується дотримання всіх приписів в області безпеки і якості.

В рамках довгострокового розвитку наших основних сфер діяльності під маркою BOXER-SPIRIT ми створили модельний ряд для двохклапанних двигунів R nineT і Classic від Wunderlich.

З нашою командою Wunderlich MOTORSPORT ми регулярно і з регулярним успіхом беремо участь в гонках на довгі дистанції, що проводяться в рамках кубка RLC (змагання Reinoldus), а також були єдиною заводською командою з Німеччини, яка в 2017, 2018 і 2019 роках брала участь в легендарному міжнародному підйомі на гору Пайкс-Пік. В останній раз виступ був дуже успішним завдяки перемозі Люсі Глёкнер і часу менше 10 хвилин! Подані нашими багатообіцяючими гонщиками Крістофом "Fifty" Хефер #73 і Нейт "N8!" Керн #12, ми також беремо участь в кубку BMW BoxerCup. У 2019 пілоти компанії Wunderlich Хефер і Нейт Керн стали, відповідно, чемпіоном і віце-чемпіоном кубка BMW BoxerCups. Також в 2019 році ми в третій раз поспіль виграли в гонках Reinoldus кубок RL Cup в класі «Гонки на виживання».

Завдяки нашій мережі преміальних і офіційних дилерів ми на високому професійному рівні представлені повсюдно в Німеччині і на міжнародному ринку. З грудня 2018 року всі пропозиції Wunderlich також представлені у формі зручного додатка. Паралельно постійно продовжує зростати кількість наших представництв по всьому світу.

Але на першому плані для нас завжди перебуваєте ви – наші клієнти. Ми намагаємося всюди надати вам компетентне обслуговування і особистих консультантів і дати вам можливість в достатній мірі протестувати наші продукти. І ми впевнені, що зможемо переконати вас.

Щиро запрошуємо – спробуйте самі!